Hemma emma lagat
Eftersom kocken förbjudit mig att göra mat "på påse" (eller hur säger man, kanske mera "hjälp av påse") ska jag imorgon göra min allra första lasagne från grunden! Annars gillar jag ju den där påsen från typ felix (??) som heter lasagne/lasagnette, tillsätt bara mjölk och köttfärs... klockrent! Men har nu förberett mig väl. Köpt hem alla saker & googlat recept. Har t.o.m införskaffat något som heter Majzena. Än så länge har jag inte hittat något recept med denna majzenaprodukt. Men det känns bra! Nångång ska den väl komma till användning (förhoppningsvis innan den går ut)
Råkade bjuda arbetsmyran på något gamla popcorn i fredags... gamla majs borde väl inte ha ett bästa datum, men kan nu berätta att JUPPS de har. Och om man poppar dem cirkus ett år efter bäst-före kan de tydligen få en eftersmak av järn, hör jag hört..... men min majzena ska nog komma till användning!
Bye bye påse, hej hej hemmagjord lasagne!!
(såklart har jag reserverat mig för att det kan gå hur fel som helst, pannkaka blir mitt andra alternativ)